OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2024. május 5., vasárnap 15:26

A Mi Hazánk frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. május 5., vasárnap (OS) - A Mi Hazánk 10 programpontja az anyáknak

    Az anyaság közérdek, minden gyermek közkincs, így a Mi Hazánk Mozgalom szerint anyák napján állami ajándék is megilletné a legszebb női hivatást megélőket. Az ismét romló, katasztrofális demográfiai helyzet miatt radikális változás nélkül nemhogy a nyugdíjrendszer, de az egész társadalombiztosítás, sőt maga az államháztartás is fenntarthatatlan.

Hazánk legnagyobb problémája demográfiai válság, amit a kormány nem mer kimondani sajnos. Soha olyan kevés gyermek nem született Magyarországon, mint tavaly, az idei első negyedévben pedig további 10%-kal csökkent a születések száma. A termékenységi ráta az amúgy is alacsony 1,51-ről egy év alatt 1,38-ra csökkent.

Európának is a népességfogyás a legégetőbb problémája, melyet nem a migrációval kell megoldani, hanem a hagyományos családmodell népszerűsítésével, amit a magyar kormány sem folytat pl. társadalmi célú hirdetésekkel, csak napi politikai üzenetek, jellemzően negatív kampány folyik óriásplakátokon közpénzből, a demográfiai hiányt inkább ázsiai vendégmunkásokkal pótolva.

     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.