OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. szeptember 19., péntek 15:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (OS) - DK: Közpénzből lett kampánykrumpli Kőbányán

    A Demokratikus Koalíció kicsinyes és aljas húzásnak tartja, hogy a kerület problémáinak megoldása helyett a Fidesz jótékonyságba csomagolt kampányt tart közpénzből. A kampánykrumplival új fogalmat alkotott a kormánypárt Kőbányán, mely akár humoros is lehetne, ha nem önkormányzati pénzből vett krumpli osztogatását jelentené a több szavazat reményében. Egy, a kőbányai Fidesz által kiválasztott alapítvány kapja a pénzt, aki krumplit vásárol, majd kiosztja. A polgármester persze véletlenül ott terem majd az osztásnál, hogy a kőbányaiak pénzéből "jótékonykodjon". Ebből persze jut a Kőbányai Hírek terjesztésére is, mely Kovács Róbert polgármester és a Fideszes többségű kerületvezetés "hőstetteit" beszéli el, miközben a kerület problémás ügyeiről mindenki hallgat.

Az előző négy évben segítségnyújtás helyett inkább a Fradinak adtak 50 millió forintot és egy Patyomkin jégpálya fenntartására évi 20 milliót. Így cseréli el Kovács Róbert a kerület fejlődését krumplira és pár olcsó show-elemre. A kőbányai Fidesz és az önkormányzat egyező arculatú kampánya pedig újra azt a kérdést veti fel: önkormányzati pénzből kampányol a Fidesz Kőbányán?

A DK kőbányai képviselőjelöltjei tudják, hogy a kőbányaiak büszke és okos emberek, a jövőjüket nem fogják krumplira elcserélni, különösen nem olyanra, melyet ők fizettek.

Varju László
országgyűlési képviselő,
a DK kampányfőnöke

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.