OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2014. szeptember 19., péntek 15:43

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (OS) -

    A Magyar Liberális Párt főpolgármester–jelöltje által tett, a Főpolgármester plakátjait érintő – Budapest "legégetőbb problémája" lévén valószínűleg választópolgárok széles körét érdeklő – kijelentéseivel kapcsolatban az alábbiakat kívánom rögzíteni:
Tarlós István Budapest hivatalban lévő főpolgármestere. A plakáton a főpolgármester a főváros címere mellett áll. Azt gondolom kicsinyes kérés a Magyar Liberális Párt részéről az, hogy Budapest főpolgármestere e címert távolítsa el a fényképével ellátott plakátról. Tarlós Istvánt több mint 300 ezer választópolgár kérte fel 2010-ben arra, hogy Budapest főpolgármestereként érdekeit képviselje, a városért, annak lakóiért és fejlődéséért küzdjön. Így nemcsak jogszabályi, hanem erkölcsi, etikai értelemben is megilleti a címer használatának joga.  

A fővárosi rendeletek nem szűkítik, csupán szabályozzák a címer és az egyéb jelképek használatát.

    Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.