OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. szeptember 19., péntek 18:21

A Tüdőgyógyászatért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (OS) - Az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben a dohányzás leszokás projekt ugyan lezárult, de a leszokni vágyók telefonjait továbbra is várja a központ.

    Az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben megvalósuló TÁMOP-6.1.2-11/4-2012-0001 azonosító jelű az Országos Dohányzás Leszokás Támogatási Módszertani Központ létrehozására irányuló projekt 2014. július 31-én befejeződött. A Módszertani Központ ugyanakkor továbbra is fogadja a leszokni vágyók telefonjait az ingyenesen hívható 06-80-44-20-44 -es zöld számán és szervezi a dohányzás leszokás szakmai folyamatait. Az Intézet által működtetett leszokaspont.hu weboldalon az érdeklődők folyamatosan frissülő tartalmakat találhatnak a dohányzás leszokás témakörében, és megtekinthetik a csoportos leszokás támogatással foglalkozó tüdőgondozó intézetek listáját is.

    Kiadó: Tüdőgyógyászatért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.