OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. szeptember 20., szombat 11:48

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 20., szombat (OS) - Tiltakozás az "Európa Jövője" konferencia budapesti megrendezése ellen

    Az Együtt-PM szövetség elfogadhatatlannak tartja, és azonnali fellépésre szólítja fel a parlamenti pártokat azt illetően, hogy hazánk ad otthont az "Európa Jövője. Nézőpontok a geopolitikáról, identitásról és nacionalizmusról" elnevezésű konferenciának.

A rendező szervezet rasszista, nyíltan kiáll a fajelmélet mellett, igazgatójának álma pedig egy "fehér állam" létrehozása. Az eseményen előad többek között Alexander Dugin, Putyinhoz hű politikai ideológus, illetve Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő is, aki listát vezetne a zsidó származású képviselőkről.

Az Együtt-PM fel fog lépni, hogy ez a konferencia Budapesten ne kerülhessen megrendezésre és az ilyen rasszista, kirekesztő ideológiáknak hazánk ne legyen táptalaja. Ezért kezdeményezzük, első lépésben azt, hogy a Magyar Országgyűlés pártjai közös levél aláírásával fejezzék ki tiltakozásukat és elhatárolódásukat ettől a rendezvénytől.

https://parbeszedmagyarorszagert.hu/europa-jovoje-nem-lehet-gyulolete

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.