2024. április 23. kedd

2014. szeptember 30., kedd 10:46

Az Összefogás Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (OS) -

A programban még számos ötlet van, amelyek egy kicsivel könnyebbé teszik a városi polgárok és családok életét, nem terhelik meg a városi költségvetést és amelyeket már régen meg kellett volna valósítani.

Egy nagyobb település több milliárdos költségvetéséből hitünk szerint fegyelmezett és takarékos gazdálkodással igenis ki lehet szorítani ezen intézkedések fedezetét. A boldogabb embereket, összetartó családok erejét, vagy a XXI. századi körülmények közötti élet lehetőségét nem is lehet forintban kifejezni.

Ezért is örülök annak, hogy más városok is átveszik ötleteimet és különböző ingyenes szolgáltatásokkal akarnak saját polgáraiknak kedveskedni. A nyíregyháziak a rám adott szavazattal azonban nem csak a kampányban, hanem az öt éves ciklus minden egyes hónapjában élhetnek a programomban szereplő kedvezményekkel.

A siófoki döntés beleilleszkedik abba a sorba, amit korábbi ötleteim is végigjártak. A szociális kártyát, a segély helyett munka elvét, vagy a jogos önvédelem intézményét már Magyarországon túl is egyre több országban alkalmazzák. Legutóbb Angliában döntöttek úgy, hogy kétévi segély után a munkanélkülieknek közmunkát kell végezniük.

Úgy látszik, mások is olvassák programomat, amit nem is bánok! Minél több helyen valósulnak meg ötleteim, annál több ember élhet egy picivel könnyebben és boldogabban. Mi, nyíregyháziak is, mert én szülővárosomban szeretném ezeket a jó ötleteket megvalósítani.

Összefogás Párt

Nyíregyháza, 2014.09.30.