OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. október 1., szerda 15:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2014. október 1., szerda (OS) - Tisztázza magát Ughy Attila az alaptalan vádaskodás helyett!

    A Magyar Szocialista Párt XVIII. kerületi szervezetét megdöbbentették azok a hamis állítások, amelyek Szaniszló Sándor tanulmányi szerződésével kapcsolatban jelentek meg a Magyar Nemzetben.

Visszautasítjuk a kilenc demokratikus párt támogatását élvező polgármester-jelöltünk lejáratását célzó hazugságokat. Éppen az az Ughy Attila által vezetett önkormányzat nem találja most a tanulmányi szerződést, amelyik közel 30 napja nem leli azokat a számlákat, amelyeket a fideszes politikus - havi 2 millió forintos jövedelme ellenére - törvénytelenül számoltatott el az önkormányzattal.

Felszólítjuk Ughy Attilát és a Fideszt, hogy alaptalan, hazug rágalmazások és összevágott hangfelvételek helyett végre arra a kérdésre feleljen, hogy miért költötte nassolásra és luxus éttermekre a kerületi adófizetők pénzét!

az MSZP XVIII. kerületi szervezete

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.