OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. október 2., csütörtök 12:45

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. október 2., csütörtök (OS) - Magyarország ismét Európa dobogóján

    Az idei kampány kiemelt célja volt, hogy minden korosztályban tudatosítsa: közlekedési eszközük ésszerű kiválasztásával városukat és saját egészségüket is védik. Az üzenet célba juttatásában az NFM fő partnere az MVM Zrt. volt. A munkát a közlekedési vállalatok (MÁV Zrt., GYSEV Zrt., Volán társaságok, Budapesti Közlekedési Központ) mellett olyan, a környezetvédelem ügye mellett elkötelezett intézmények és vállalatok is segítették, mint a Fővárosi Állat- és Növénykert, a KTI Közlekedéstudományi Intézet, a Szerencsejáték Zrt. vagy a Hungaroring Sport Zrt..

A Mobilitási Hét hagyományos záróeseményén, az Autómentes Napon és a fővárosi Autómentes Hétvégén több százezren ismerkedhettek meg a környezet védelmét, a közlekedésbiztonság fokozását szolgáló lehetőségekkel. A gyalogosok számára megnyitott Andrássy úton színes programok várták az érdeklődőket.


Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest, 2014. október 2.

    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.