OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2014. október 7., kedd 09:43

JAVÍTÁS - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    

    Budapest, 2014. október 07, kedd (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 08.08 órakor kiadott, A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész) című anyagunk 1. bekezdésének utolsó mondata helyesen:

A projektek részletes listája az alábbi linken megtalálható: http://www.kormany.hu/download/3/90/20000/T%C3%A1mogatott%20kik%C3%B6 t%C5%91i%20projektek%202014%20okt%C3%B3ber.pdf.

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. október 7., kedd (OS) -
    
    A 15 kerékpáros projektben összesen több mint 35 kilométernyi új kerékpárút létesül 2,6 milliárd forint értékben, szinte teljes egészében uniós és hazai támogatásból. A Tata környéki hálózat Dunaalmás és Szomód térségében összesen 8,2 kilométerrel bővül. 5 kilométerrel hosszabb biztonságos kerékpárúton tekerhetnek a debreceni, hárommal hosszabbon a békéscsabai biciklisták. A Zala megyei Teskándról Bagodra a felhagyott vasúti töltésen vezet majd az új, közel 3,8 kilométeres szakasz. A projektek részletes listája az alábbi linken megtalálható: http://www.kormany.hu/download/3/90/20000/T%C3%A1mogatott%20kik%C3%B6 t%C5%91i%20projektek%202014%20okt%C3%B3ber.pdf.

    Tasó László infrastruktúráért felelős államtitkár elmondta: "A fejlesztési tárca folyamatosan támogatja a környezetkímélő közlekedési módok térnyerését a személyforgalomban és az áruszállításban is. A jelenleg mintegy 4 ezer kilométeres hazai kerékpárút-hálózat a tervek szerint harmadával-felével bővül 2020-ig. A kikötői infrastruktúra korszerűsítése az ország iparfejlesztési politikájához igazodva új beruházók megjelenését segíti elő, megkönnyíti a magyar termékek világpiacra jutását."


    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.