OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. október 9., csütörtök 14:24

A Nemzeti Emlékezet Bizottsága közleménye
    Budapest, 2014. október 9., csütörtök (OS) -

    2014. október 6–7-én a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) első külföldi útján a lengyel Nemzeti Emlékezet Intézete (IPN) meghívására Varsóba látogatott.  

A rendkívül szívélyes, baráti légkörben zajlott tárgyalások során Felek hosszútávú együttműködés kialakítását határozták el, ennek részeként pedig közös kutatási projektek megvalósításáról döntöttek a II. világháború utáni kommunista diktatúra kiépülése, valamint az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulói kapcsán. A tartós együttműködés feltételeit megteremtő keretmegállapodást az IPN és a NEB képviselői a tervek szerint jövőre, Budapesten írják alá.

Nemzeti Emlékezet Bizottsága


    Kiadó: Nemzeti Emlékezet Bizottsága

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.