OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2014. október 20., hétfő 15:32

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2014. október 20., hétfő (OS) - Kérdés Magyarország minisztereihez

    Amíg nem világos, hogy kik az amerikai beutazási botrány érintettjei, a korrupció bélyege ott ragad a teljes magyar kormányzaton. Az érintett kormányzati személyek kilétének tisztázása nemzeti érdek. Remélhetőleg a nemzeti ügyek kormánya is hozzá akar járulni a súlyos ügy tisztázásához, a felelősségre vonáshoz és a szövetségeseink bizalmának visszaszerzéséhez.

Ezért ma a következő írásbeli kérdéssel fordultam a magyar kormány minden egyes miniszteréhez: "Az Ön által vezetett minisztérium, vagy az alá tartozó háttérintézmények bármely kormányzati tisztségviselőjét értesítette az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a beutazás korlátozásáról?"

Szintén ma Demeter Márta képviselőtársammal közösen kezdeményeztük a keddi külügyi bizottsági ülés napirendjének kiegészítését a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium beutazási tilalomról szóló tájékoztatójával.

Mesterházy Attila,
a Külügyi bizottság tagja

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.