OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2014. október 20., hétfő 16:31

A Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 20., hétfő (OS) - Kerekesszékes szóvivők – kommunikációja 1. Balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott emberek számára nyílik lehetőség, hogy  a kommunikációs szakma kiválóságaitól kapjanak ismereteket élethelyzetük széles nyilvánosság előtti képviseletére.

    A Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület kezdeményezésére az újságírók, a PR és a szóvivői szakma reprezentáns szervezetei, valamint érdekvédelmi egyesületek, vállalatok és intézmények csatlakoztak. A kommunikációs napon kommunikációs szakemberek, szóvivők adnak ízelítőt a munkájukból olyan balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott embereknek, akik elhivatottságot éreznek és ismereteket kívánnak szerezni ahhoz, hogy meggyőző módon képviseljék és közvetítsék a sorstársaik érdekeit. A Társ a  Bajban Személyi Sérültekért Egyesület alapítói olyan magánszemélyek, akik a gazdasági szférában jelentős szerepet töltenek be. A témáról szóló sajtótájékoztatón Bartha Zoltán, az egyesület elnöke elmondta:  - Mindannyian úgy gondoljuk, hogy az éves szinten közel 15 000 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset és a nagyjából 17.000 munkabaleset miatt minél szélesebb körben kell felhívni a figyelmet a baleseti sérülések kapcsán az előrelátás fontosságára, illetve a bekövetkezett balesetek során az érintettek számára jogi, szakmai, erkölcsi és pszichikai segítséget kell nyújtani, a rehabilitációt követően pedig támogatást adni a sérülteknek az életpályájuk újraépítéséhez. (Folyt. következik).
    
    Kiadó: Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.