OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2014. október 20., hétfő 18:39

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának közleménye
    Budapest, 2014. október 20., hétfő (OS) - Schmuck leadta az ajánlásokat Újpesten!

    Schmuck Andor ma délben több mint 900 ajánlást adott le a Budapest 11-es választókörzet választási bizottságának, ezért a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöksége, Újpesti és Angyalföldi alapszervezete összevont elnökségi ülést tartott.
    Az ülésen megtárgyalták az időközi országgyűlési választással kapcsolatos tapasztalatokat, eredményeket. Kiemelték, hogy az alapból rendelkezésre álló 14 nap helyett 6 nap állt rendelkezésre összegyűjtenünk a szükséges mennyiségű ajánlást az induláshoz. A támogatás mértékéből egyértelműen látszik, hogy nagy igény van egy felelős baloldalra a választók szerint.
    Külön megköszönte a Párt elnöksége azt az áldozatos munkát, amit az aktivisták végeztek a sikeres aláírásgyűjtés érdekében, érezve a politikai felelősség súlyát.
    A Szociáldemokraták számára a Fidesz, vagy az MSZP továbbra is csak politikai ellenfél, nem ellenség. A mi ellenségünk, ahogy eddig is a szegénység, a kiszolgáltatottság és a munkanélküliség.
    A november 23-ig a kampány során bemutatjuk elképzeléseinket, javaslatainkat.
    "Angyalföldi és újpesti szavazók akaratából egy új párt, egy régen eltűnt és hiányzó stílust képviselhet a parlamentben az esélyegyenlőséget, az igazságosságot és szolidaritást messzemenőkig szem előtt tartva." jelentette ki Schmuck Andor a Párt elnöke.

    Kiadó: Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.