OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


2014. október 23., csütörtök 10:12

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 23., csütörtök (OS) - A világ vezető demokráciájában lassan az állatoknak is több joga van; A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének jegyzete 1956-os Forradalom és Szabadságharc ünnepén

    Ma, a Forradalom 58. évfordulóján, és 25 évvel a rendszerváltozásnak nevezett változások után, vessünk számot helyzetünkkel, az elért eredményekkel. Hova jutottunk ?
Sokszor mondogatják itt szónokok, hogy úgymond mára elértük azokat a célokat, demokratikus értékeket, melyet az 56-os forradalmárok tűztek ki és szerettek volna elérni akkor.
Meg azt is hallani, az akkori forradalmárok úgymond szocialista forradalmat vívtak, a szocializmus kereteit nem akarták volna átlépni.

Ez utóbbi megjegyzésre, vagy inkább spekulációra azt lehet mondani, az akkor  villámgyorsan újjáéledt többpártrendszert nézve ez a megállapítás teljesen kizárt.

De valóban elérték volna a mostani kormányok azt, amit elért volna ez a nép ha akkor, 1956-ban győz a forradalom ?
A Gazdasági Rádió ma reggeli műsorában hallhattunk egy riportot. >>>(folytatás)
    Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.