OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2014. október 23., csütörtök 10:12

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. október 23., csütörtök (OS) - A világ vezető demokráciájában lassan az állatoknak is több joga van; A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének jegyzete 1956-os Forradalom és Szabadságharc ünnepén

    (folytatás) >>>  Az Egyesült Államokban, a világ vezető demokráciájában lassan az állatoknak is több joga van, mint itt az embereknek..... Nálunk a tulajdonhoz való jog inkább a megvetés tárgya, és a hatóságok, a kormányhivatalok, a bíróságok különféle mondvacsinált ál-okoskodásaival, és lekezelő, megvető, ezt hangsúlyosan ki is mutató hozzáállásával találkozik az aki e jogokat próbálja érvényesíteni. Nem foglalkoznak különösebben azzal, milyen nemzetközi alapdokumentumokat, egyezményeket írt alá -papíron- ez az ország.

Az USA-ban egy majom szabadságjogát tudták érvényesíteni minap állatvédő szervezetek, és a környezetéhez, a megszokott eszközeihez való jogát.

Itt a hatóságok, a kormányhivatalok, a bíróságok megvetik, és megvetésüket nyomatékosan tudtára is adják, éreztetik azzal, azokkal akik lépni mernek a tulajdon védelme érdekében, az államosításoknak elnevezett kirablások ellen, vagy más példát is említve a családon belüli erőszak sértettjeinek érdekében fellépőkkel szemben úgyszintén.

Megvalósította volna valaki 1956 céljait.....

Budapest, 2014.10.23
Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

    Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.