OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. október 26., vasárnap 09:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. október 26., vasárnap (OS) -

    DK: A fideszes országgyűlési képviselők ne szavazzák meg az internetadót!
A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselőit tömörítő Demokrata Képviselők Közössége DKK) felszólítja a helyi fideszes országgyűlési képviselőket, hogy ne szavazzák meg az internetadót. A DKK elnöksége szerint az a képviselő, aki ezt megteszi, a gazdasági fejlődés, az információszabadság és a mindenki számára elérhető tudás ellen szavaz.
A Demokratikus Koalíció szerint az internetadó sima pénzbehajtás, egyúttal a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása, a diktatúra kiépítésének újabb lépcsőfoka. A korrupt Orbán-rezsim így akarja korlátozni a hozzáférést az ellenőrzésén kívül eső hírcsatornákhoz és közösségi oldalakhoz. A kitiltási botrányban fuldokló Orbán Viktor megpróbálja még jobban szétszakítani a részben külföldre menekülő magyar családokat. Ezért a DKK felszólítja a fideszes országgyűlési képviselőket, ne gombnyomó automataként viselkedjenek, hanem akadályozzák meg egy rettenetes következményekkel járó adóteher bevezetését.


DK Sajtóiroda
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.