OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. november 27., csütörtök 10:25

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye
    Budapest, 2014. november 27., csütörtök (OS) - Forráskimerülés miatt szünetel a kazáncsere pályázatok benyújtása az észak-magyarországi régióban

    A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett  Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében a pályázatok benyújtását az észak-magyarországi régióban a forrás kimerülése miatt 2014. november 27. napjával határozatlan időre felfüggeszti.

A régióban megvalósítandó beruházásokra 2014. november 28-án, 10.00-ig lehet pályázatokat benyújtani.

Az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a Pályázati Útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

A fűtéskorszerűsítési pályázat következő régiós nyitása 2014. november 30-án várható, ekkor a közép-dunántúli régió lakosai nyújthatják majd be pályázataikat.


Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest, 2014. november 27.

    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.