OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. december 18., csütörtök 11:17

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2014. december 18., csütörtök (OS) - Az új helyszínen is sikert arattak a diákok - Diákvállalkozások Karácsonyi Vására és Versenye, Budapesten a KÖKI Terminálban

    Ki látott már egy helyen egy csapat különböző korú diákot, akik színesebbnél színesebb, változatosabb és különlegesebb termékeket árulnak egy bevásárlóközpont üzlethelyiségében?

Azoknak akik 2014. december 12.-én pénteken a KÖKI Terminál első emeletén jártak, valószínűleg nem kerülte el a figyelmét a vásári forgatag.
A program idén új helyszínen került megrendezésre, ami nemcsak nagy népszerűséget, de nagy áruforgalmat is hozott magával a csapatok számára.
(...)
A versenyen a JAM programjában regisztrált diákvállalkozások mutathatták be vállalkozásukat, termékeiket és az eddigi ismereteiket. A szakmai zsűri feladata, hogy értékelje a csapatokat, különböző szempontrendszer alapján.

Ezúton szeretnénk megköszönni a zsűri tagjainak,a Monsanto, a General Electric, a Zsiráf Magazin, a Nemzeti Ifjúsági Tanács, a DFT Hunária, a Gazdasági Versenyhivatal, a  KPMG, a FIVOSZ, a HVG, a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány, a Taxart Kft, a Burger King, a Szecskay Ügyvédi Iroda, a Biztosítási Oktatási Intézet, a KÖKI Terminál képviselőjének, hogy megjelenésükkel és szakmai észrevételeikkel hozzájárultak a program színvonalának emeléséhez.

A programról további információ illetve a verseny végeredményét megtalálja a honlapunkon. (http://www.ejam.hu/hu/kozgazdasagtan-uzleti-tervezes/diakvallalkozasok-vasarai-es-versenyei-20142015-os-tanev.html)


    Kiadó: Junior Achievement Magyarország
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.