OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. december 19., péntek 13:14

A Példakép Alapítvány a Fiatalokért, a Vállalkozókért, a Jövőnkért közleménye
    Budapest, 2014. december 19., péntek (OS) - Elindult az Év Példaképe közönségszavazás

    December 19-én elindult az Év Példaképe Közönségdíjért folyó online közönségszavazás. A Példakép Alapítvány által életre hívott Év Példaképe Fődíjért és Közönségdíjért 50 sikeres fiatal vállalkozó versenyez, akikre a www.peldakep.hu weboldalon lehet szavazni.

Az országos népszerűséggel és milliós díjakkal járó Példakép Pályázatot idén májusban másodszor hirdette meg a Példakép Alapítvány. A Példakép Pályázaton olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók vehettek részt, akik vállalkozásukkal, életútjukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A több mint 200 pályázó közül 23 tagú szakmai zsűri választotta ki azt az 50 fiatal vállalkozót, akikre január közepéig szavazni lehet. A döntés megkönnyítése érdekében a nyilvánosság egy-egy interjúban ismerheti meg a Közönségdíjért versengő példaképek életútját. A legtöbb szavazatot kapott vállalkozó viheti haza az Év Példaképe Közönségdíjat, amelyet a januárban megrendezésre kerülő gálaesten adnak át a szervezők az Év Példaképe Fődíjával és különdíjakkal együtt.

Az alapítvány programjainak fő támogatója a Magyar Nemzeti Bank, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., a UPC Business, a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., a Microsoft Magyarország és az Eximbank, kiemelt médiapartnere a Forbes és a Blog.hu.

A Példakép Alapítványról és az Év Példaképe Díjról bővebben a www.peldakep.hu oldalon tájékozódhatnak.

    Kiadó: Példakép Alapítvány a Fiatalokért, a Vállalkozókért, a Jövőnkért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.