OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. december 19., péntek 14:37

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2014. december 19., péntek (OS) - A választóit árulja el a Fidesz-KDNP, ha nem vesz részt az útdíj vitáján

    Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP képviselőit, hogy vegyenek részt az M0-s és az elkerülő útszakaszok díjáról szóló rendkívüli parlamenti ülésnapon! A kormánypártok nem bújhatnak el a vita elől, mivel ez a kérdés a magyar emberekről, az ő pénztárcájukról szól.

A házbizottság pénteki ülésén Kövér László házelnök 2014. december 23-án reggel 8 órára hívta össze a Parlament rendkívüli ülésszakát, amelyen az egyetlen napirendi pont az M0-s és az elkerülő útszakaszok díjának megvitatása lesz.

Az MSZP e hét csütörtöki vagy pénteki vitanapot javasolt, ám Kövér László házelnök december 23-ika mellett döntött. A házbizottsági ülésen ott voltak a házelnök, a kormány és a parlamenti frakciók képviselői – kivéve a Fidesz-KDNP frakció.

Az MSZP azt akarja elérni, hogy a Parlament garantálja, egyetlen, jelenleg ingyenesen használható útszakasz sem lehet fizetős a jövőben, bármilyen ötlettel is álljon elő a kormány.

A Fidesz-KDNP képviselőinek kötelességük megjelenni az útdíj megvitatásáról szóló ülésnapon. Ha nem ezt teszik, saját választóikat árulják el.

Harangozó Tamás,
frakcióvezető-helyettes

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.