OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. december 19., péntek 16:59

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. december 19., péntek (OS) - A baloldal inkább ne beszéljen korrupcióról - Reagálás Lukács Zoltán (MSZP) nyilatkozatára

    A korrupcióról az a baloldal ne beszéljen, melynek kormányzása idején volt minden idők legkorruptabb korszaka Magyarországon. A közpénzeket és a nemzeti vagyont Nokiás-dobozokban, színlelt szerződésekben, ingatlan-panamákban, telekcserékben és offshore cégeken keresztül hordták szét. Még a szocialisták visszaélésekre és csalásokra lehetőséget adó pályázati rendszert működtettek, addig a Fidesz-kormány zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval szemben, és ahogyan az Öveges-pályázatok esetében, úgy minden tudomására jutó korrupciós ügyben vizsgálatot indít és feljelentést tesz.

Fidesz Sajtóiroda

    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.