OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. december 20., szombat 17:00

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2014. december 20., szombat (OS) - Levél Pintér Sándornak – a tisztánlátás érdekében

    Az elmúlt napokban több olyan ügy látott napvilágot a sajtóban, amelyeknek lehetnek nemzetbiztonsági összefüggései. A tisztánlátás és a nyilvánosság tájékoztatása érdekében levélben fordulok Pintér Sándor belügyminiszterhez.

A levélben sürgős tájékoztatást kérek a belügyminiszterre vonatkozó, külföldi szervezetek által történt lejáratási kísérletek nemzetbiztonsági vonatkozásairól.

Mindemellett haladéktalan választ kérek arra is, hogy a kormány, a miniszterelnök, illetve a miniszterek környezetében tevékenykedő tanácsadók, ügyvédek milyen nemzetbiztonsági vizsgálaton eshetnek át abban az esetben, ha hivatalos jogviszonyuk nincs az általuk segített személlyel, ugyanakkor tanácsadói tevékenységük során nemzetbiztonsági szempontból releváns információkat is megismerhetnek.

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.