OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2014. december 21., vasárnap 15:58

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2014. december 21., vasárnap (OS) - Devizaadós Ellenállás!

    Nem fogadjuk el, a bankszövetségnek és a kormányzatnak a törvényesség köntösébe öltöztetett, szemérmetlen, álságos és kifosztó diktátumát. Ország és világ előtt nagy tömegekben megsemmisítjük, széttépjük - a bankszövetségi és kormányzati paktum alapján - kezükbe juttatott MNB szerinti elszámolás dokumentumait. Nem működünk közre és együtt az elszámolási és forintosítási törvény végrehajtásában, sőt minden törvényes eszközzel azok megsemmisítésére törekedünk. Igent mondunk a devizalapú kölcsönök felvételkori összege szerinti forintalapú elszámolására és a kölcsönügyletek tisztességes rendezésének EU bíróságok útján történő kikényszerítésére.
    Továbbiak a Devizaadósok Szövetsége hivatalos weboldalán a www.devizaados.hu címen és hivatalos Facebook lapján: https://www.facebook.com/devizaadosok

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.