OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. december 21., vasárnap 16:21

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. december 21., vasárnap (OS) - Rogánia: a korrupció és az ostobaság hazája

    Magyarország Alaptörvénye szerint az önkormányzatok kötelesek a kiegyensúlyozott, átlátható és fenntartható költségvetési gazdálkodás elvét megvalósítani működésük során. Ezzel szemben a sokmilliárdos veszteséget eredményező ügyletek – hivatalos önkormányzati érvelés szerint – azért voltak szükségesek, mert "elsődleges szempont a likviditás és a bevételek realizálásának biztosítása" volt. Ezt magyarul gyors ütemű vagyonfelélésnek nevezik, amely csak részben indokolható a korrupciógyanús döntések sorozatával. A Belváros Magyarország leggazdagabb önkormányzata lehetne pozíciója és saját bevételei alapján, ezzel szemben Rogánéknak sikerült rekord nagyságú adósságot produkálni, amellyel egyértelműen bizonyították szakértelmük, rátermettségük hiányát.

Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.