OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. december 22., hétfő 15:44

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. december 22., hétfő (OS) - (...) A Közösség Szegényélelmezési Programjának egyik célja ezért az, hogy az élelmezés tárgyi támogatása által igyekezzen egyben tartani a családokat, elejét vegye a szülőt és gyermeket egyaránt felemésztő folyamatoknak. Idei karácsonyi ételosztásukkal ezekre a veszélyeztetett családokra és gyermekekre szeretnék felhívni a figyelmet.

    A mennyiségi és minőségi tápláláson túl a kicsik számára a karácsony az év egyik legfontosabb családi élménye – ilyenkor vésődnek be az emlékek. Az alapélelmiszerek mellett ezért finomságokkal (joghurttal, gyümölcsökkel, csokoládéval és ropogtatnivalóval), valamint színezővel, zsírkrétával, és gyermekvitaminnal is készülnek. Mindezekkel szeretnének a kedvezőtlen társadalmi-gazdasági folyamatok leginkább kiszolgáltatott rétege, a gyermekek kedvében járni.

Az ételosztásban résztvevő önkéntesek között megtalálható majd a Honvéd Utánpótlás VKSE diákcsapata, akik egymást váltva veszik ki részüket a munkából. Amint elmondták, arra vágynak, hogy gyermektársaik karácsonya is szép, meghitt és ajándékokban bővelkedő legyen. A segélyakciót az adományozók mellett hírességek is segítik jelenlétükkel a 3 nap során: Carla Galli, Falusi Mariann, Fischer Iván, Kowalsky, Marjai Judit, Mucsi Zoltán, Réz András, Selmeczi Tibor, Szalóki Ági, Vadon Jani és a NOÉ Állatotthon Alapítvány.

A Krisna-hívők köszönetüket fejezik ki az adományozó vállalatok, vállalkozások és a lakosság egész éves támogatásáért!

www.krisna.hu
www.karitativ.hu
    Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.