OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2014. december 31., szerda 15:28

A Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. december 31., szerda (OS) - A Változó Világ legújabb kiadványa nem csak bemutatja az emberiség, "a történelem társadalmának" sok ezeréves útját, hanem beavat a Változó Világ Mozgalom, az Emberhit és az Életútmutató születésébe.

    Ez a "pogány háromság" még alig ha dicsekedhetne saját történelemmel, de kevés olyan ügy van ma, amely ennyire beágyazva lenne a nagy történelemben.

Ez a – fontos kiáltvánnyal felérő – beavatás üzenete együtt érkezik 2015-tel. A VVM hisz abban, és dolgozni fog érte, hogy ez az üzenet minél több emberhez jusson el.

"A Földet újra paradicsommá, örök emberi paradicsommá kell tenni. Humanizálni kell a munkát, a termelést, a fogyasztást, a környezetet, az intézményeket, a jogot. Mindez viszont vállalható és elérhető, ha a tudás, a közösség és az öröm alapeszmévé vált a társadalomban  Egyre erősebb a gyanú, hogy a földi civilizáció embere csődöt mond. De a civilizáció mélyében ott élnek más, igaz emberek is. Kik azok? A legenda szerint ezt Isten sem tudja, talán ők maguk sem  Talán legenda az egész? Nem, ez nem lehet a véletlen műve. Ez a legenda a civilizáció műve! Egyre erősebb a gyanú, hogy végül is nem a szeretet, a szépség vagy hasonló nemes eszmény váltja meg a világot, hanem az igaz ember színre lépése! Ez a történelem által feladott lecke."

Boldog 2015-öt!

http://mmc-vvm.blogspot.hu/

    Kiadó: Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.