OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2015. január 5., hétfő 11:17

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2015. január 5., hétfő (OS) - A devizaalapú kölcsönügyletek forintosításáról: Nem kell a forintot - amit befizettünk - "forintosítani" azaz ÁTVÁLTANI. A devizaalapú nyilvántartás és elszámolás - FORINTOSÍTÁS - csalás! Mintha a boltban először a pénztáros összeszámolná mennyi a vásárolt áruk végösszege, majd "forintosítja" és közli hogy nem 10 ezer forint a befizetendő (az áruk összege) hanem "forintosítással" 20 ezer forint. Ez egy ilyen pofátlan csalás. Fából vaskarika.

    A JOGÁLLAMBAN A JOG, NEM CSAK MEGSZEREZHETŐ ÉS MEGTARTHATÓ, HANEM EL IS VESZTHETŐ!
A forintosítási és elszámolási törvény kvázi törvényesítette a banki uzsorát! Az MNB iránymutatása szerinti banki elszámolás, UZSORAELSZÁMOLÁS, az úgynevezett forintosítás pedig JOGVESZTŐ jogi aktus. Az a devizaadós aki elfogadja, az ELVESZTI JOGÁT a jogi és és elszámolási vita bíróság előtti lefolytatására! A devizaalapú elszámolásnak büntető bíróság előtt a helye.
    
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.