OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. január 25., vasárnap 12:06

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2015. január 25., vasárnap (OS) - A főváros is kísérleti egereknek nézi az embereket

    Míg a kormány az útdíjjal, addig a főváros vezetése az új építési szabályzattal használja az embereket kísérleti egérként. A Fidesz politikájára jellemző, hogy mindenféle előzetes vizsgálatok, hatástanulmányok nélkül vezetnek be új szabályozásokat és "próbaüzemben" tesztelik az emberek tűréshatárát.

Miközben leállt a panelprogram, a főváros pedig a töredékére csökkentette a felújítási alapokból megpályázható összeget, a beépítési magasság tervezett csökkentésével azt is ellehetetlenítik, hogy Budapest ingatlanállománya magánbefektetői pénzből újuljon meg. Az új szabályozás lehetetlenné teszi például azokat a tetőtér-beépítéseket, amelyek az adott épületek felújításával járnak.

Felszólítjuk a főváros vezetését és a Fideszt, hogy bármilyen új szabályozást csak a megfelelő előkészületek után, szakértői tanulmányokra alapozva vezessen be, és hagyjon fel azzal, hogy próbaüzemre hivatkozva hasraütésszerű döntésekkel vegzálják a budapestieket és Magyarország lakosságát!

Horváth Csaba
fővárosi frakcióvezető

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.