OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. január 26., hétfő 12:28

Az Összefogás Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2015. január 26., hétfő (OS) -

    Ezen tények ismeretében felmerül a gyanú, hogy a kijevi vezetés a történelemből jól ismert recept alapján szándékosan törekszik a kárpátaljai magyarság létszámának csökkentésére és ezzel egy időben a betelepülő ukrán lakosság növelésére így érve el az etnikai arányok jelentős, visszafordíthatatlan megváltoztatását, a kárpátaljai magyarság végzetes meggyöngítését.
Tisztelt Miniszterelnök Úr, mint az Összefogás Párt elnöke és a veszprémi 01.számú választó körzet Országgyűlési Képviselő-jelöltje arra kérem, hogy vesse latba nemzetközi tekintélyét, befolyását a kárpátaljai magyar emberek védelmében! Akadályozza meg, hogy elvigyék őket egy számukra idegen érdekekért folyó háborúba! Akadályozza meg azt is, hogy a harcok elől menekülő ukránokat betelepítsék Kárpátaljára!
Amennyiben ezen erőfeszítései külső erők hatása miatt meghiúsulna, akkor teremtse meg annak törvényi, anyagi, társadalmi hátterét, hogy a behívó, idegen háború elől, a kárpátaljai magyarok hazánkba menekülhessenek és a konfliktus megnyugtató rendezéséig, biztonságos hazatérésükig Magyarország területén, a Magyar Állam védelme alatt éljenek, tanuljanak és dolgozzanak.

Az Ön eddigi, határon túli, magyar politikáját ismerve nincs kétségem afelől, hogy az általam leírtakkal egyetért ez alapján akár erőn felül is megtesz mindent a kárpátaljai magyar honfitársaink védelmében.
Gyors, eredményes intézkedésében bízva

Budapest, 2015.01.26.


Tisztelettel:
Szepessy Zsolt
Összefogás Párt elnöke

    
    Kiadó: Összefogás Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.