OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2015. január 27., kedd 12:10

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. január 27., kedd (OS) - Egyedül a szocialisták akartak üzletelni a betegeken – reagálás Korózs Lajos sajtótájékoztatójára

    A betegeken egyedül a Gyurcsány-kormány spórolt, amelyben Korózs Lajos szociális államtitkár volt. A szocialisták tönkretették és fizetőssé akarták tenni az egészségügyet, vizitdíjat és kórházi napidíjat fizettettek volna a betegekkel. Több mint 600 milliárd forintot pumpáltak ki az egészségügyből, eladósították és leamortizálták a kórházakat, utcára tettek és külföldre üldöztek több ezer egészségügyi dolgozót. Veszélybe sodorták a betegellátást és üzletelni akartak a betegeken. A kormányváltás óta az egészségügy minden segítséget megkap a talpra álláshoz, 400 milliárd forint értékben indultak egészségügyi beruházások, sorra újulnak meg a kórházak és a rendelőintézetek.  Megindult a kórházak adósságrendezése és az egészségügyi dolgozók béremelése, idén megerősítjük az egészségügyi alapellátást és a háziorvosi praxisok működését is. A Fidesz támogatja az egészségügy fejlesztését és betegellátás színvonalának emelését szolgáló további kormányzati törekvéseket.
Fidesz-frakció Sajtóosztály

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.