OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. január 29., csütörtök 08:55

A II. Kerületi Önkormányzat közleménye
    Budapest, 2015. január 29., csütörtök (OS) -

    A II. Kerületi Önkormányzat feladatait - így ingatlangazdálkodással kapcsolatos tevékenységét is - a mindenkori jogszabályi előírások betartásával, kizárólag a II. kerületben élők érdekében végzi. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a mindennapi pártpolitikai csatározásokba egyes médiumok és politikai erők próbálják a tisztességesen gazdálkodó önkormányzatokat is belekeverni. A kerületben lévő üzlethelyiségek bérlők számára történő értékesítése kivétel nélkül a Polgári Törvénykönyv, a Lakástörvény és a helyi Vagyonrendelet szabályainak és előírásainak betartásával történt és történik. A nem lakás céljára szolgáló ingatlanok értékesítésének módja és jogszabályi keretei 1994 óta lényegében változatlanok.
    Természetesen állunk minden vizsgálat elé és elfogadjuk a jobbító javaslatokat. Azonban kötelességünk jó hírnevünket és becsületes munkánkat is megvédeni, ezért minden alaptalan, politikai indíttatású rágalmazóval szemben megtettük és megtesszük a szükséges jogi lépéseket.
    
-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.