2024. április 20. szombat

2015. január 31., szombat 17:48

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. január 31., szombat (OS) - Gyurcsány kis híján tönkretette az országot - Reagálás Gyurcsány Ferenc évértékelőjére

Gyurcsány Ferenc ugyanazt a szélsőséges politikát folytatja, amivel egyszer már tönkretette az országot. Ha Gyurcsányon múlik, Görögország sorsára jutottunk volna; megduplázta a munkanélküliséget, az államadósságot, a magyar családokat sorozatos megszorításokba és devizahitelekbe taszította.  Mára az uniós államok közül hazánk teljesít a legjobban a munkanélküliségi küzdelemben és Európa élén járunk a gazdasági növekedésben. Megszabadultunk az IMF-től és a túlzottdeficit-eljárástól. A magyar családok megélhetését családi adórendszerrel, rezsicsökkentéssel és béremelésekkel segítjük. Visszaadjuk a családi adókedvezményt,amit Gyurcsány Ferencék szüntettek meg, idén is emelkedik a pedagógusok fizetése, béremelés indul a rendvédelmi dolgozóknál, a katonáknál, és megemeljük a háziorvosok támogatását. A magyar vállalkozások versenyképessége érdekében felére csökkentettük a társasági adót, munkahelyteremtésüket adókedvezményekkel segítjük, és idén elindítjuk az eddigi legnagyobb gazdaságfejlesztési programot.
Fidesz-frakció Sajtóosztály

Kiadó: Fidesz-frakció