OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2015. január 31., szombat 17:48

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. január 31., szombat (OS) - Gyurcsány kis híján tönkretette az országot - Reagálás Gyurcsány Ferenc évértékelőjére

    Gyurcsány Ferenc ugyanazt a szélsőséges politikát folytatja, amivel egyszer már tönkretette az országot. Ha Gyurcsányon múlik, Görögország sorsára jutottunk volna; megduplázta a munkanélküliséget, az államadósságot, a magyar családokat sorozatos megszorításokba és devizahitelekbe taszította.  Mára az uniós államok közül hazánk teljesít a legjobban a munkanélküliségi küzdelemben és Európa élén járunk a gazdasági növekedésben. Megszabadultunk az IMF-től és a túlzottdeficit-eljárástól. A magyar családok megélhetését családi adórendszerrel, rezsicsökkentéssel és béremelésekkel segítjük. Visszaadjuk a családi adókedvezményt,amit Gyurcsány Ferencék szüntettek meg, idén is emelkedik a pedagógusok fizetése, béremelés indul a rendvédelmi dolgozóknál, a katonáknál, és megemeljük a háziorvosok támogatását. A magyar vállalkozások versenyképessége érdekében felére csökkentettük a társasági adót, munkahelyteremtésüket adókedvezményekkel segítjük, és idén elindítjuk az eddigi legnagyobb gazdaságfejlesztési programot.
Fidesz-frakció Sajtóosztály

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.