OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. február 13., péntek 09:18

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2015. február 13., péntek (OS) - A sajtóban, a veszprémi választási esélyegyenlőség tejes megsértése folyik az országos médiumokban.

    Az MTV1 a HIRTV, stb. többször is negatív, de kampányt folytat Kész Zoltánnal.
Tiltakozunk a demokrácia ilyen mértékű megsértése miatt.
http://mandiner.hu/cikk/20150212_elmarasztalta_kesz_zoltant_a_valaszt asi_bizottsag "tizenkét jelölt indul a választáson, a Fidesznek van tizenegy jelöltje, tizenegy különböző mezben."  "Az NVB határozata szerint Kész Zoltán kijelentése valótlan ténymegállapítást tartalmaz, ezért megsértette a választási eljárásról szóló törvényt, "  
Ugyanakkor nem tesznek ellene semmit, csak tovább segítik, hogy ismertté váljon. Az AQP Varga Péterné jelöltjének még a sajtótájékoztatójára (részletek a honlapon www.aqp.hu) sem akarnak kijönni.  
Megint megy szerintünk a politikai hazudozás, amit most Kész Zoltán képvisel. Az AQUILA Párt /AQP/ kijelenti: soha semmi köze nem volt, és nem  is lesz a FIDESZHEZ, máshoz sem! Mi mélyhitű katolikusok vagyunk, akiknek ez a szerintünk ájtatos kereszténység - amit ők képviselnek -  messze nem felel meg, sőt ez Istent megutáltató viselkedés.
Mi kizárólag; az igaz beszéd, maximálisan a szegény emberek jólétéért és valós emberi helyzetbe hozásukért küzdünk; munkalehetőség, rendes megélhetés, és valós szabadság /ami nem határozhatja  meg, hogy vasárnap vásároljanak-e vagy nem/. Mi Isten magvetőiként ugyanolyan esélyeket követelünk, mint amit a többi párt megkapott.

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.