OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2015. február 24., kedd 07:07

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2015. február 24., kedd (OS) - A kormányzati és média kommunikáció a devizaadósok ügyében álságos. Nem oldotta meg sem a Kúria, sem a Törvényhozás sem pedig az Alkotmánybíróság a devizaadósok – és ezen keresztül a társadalom – valódi gondjait. Amit a törvényhozás a devizahiteles, a banki elszámoltatás és forintosítás törvényekkel megoldott, az a banki uzsora "törvényesítése",  a devizaadósok jogtól, vagyontól és jövedelemtől történő megfosztása.

    A Devizaadósok Szövetsége kérdése tagjaihoz és a sorstársakhoz: DEVIZAADÓS, MONDD MIRE VÁRSZ? Mi lenne, ha ELLENTMONDANÁNK a banki követelés kézhezvételekor annak szabályszerűen EGYENKÉNT, majd azt követően - aki él és mozog közülünk - EGYÜTT  JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN   összetépnénk a banki követeléseinket (lássa ország világ) továbbá mindaz, aki perképes beperelné a kölcsönszerződését semmisségre és a károkozókat kártérítésre? A válaszokat a Facebook Lapunkon  a https://www.facebook.com/devizaadosok/ címen várjuk. Továbbiak: www.devizaados.hu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.