OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. február 27., péntek 13:39

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2015. február 27., péntek (OS) - 4-es metró: a kormány ismét átverte a budapestieket

    4-es metró: a kormány ismét átverte a budapestieket

Az eredeti tervekkel ellentétben nem fogják tovább építeni a 4-es metró vonalát – vallotta be Novák Előd írásbeli kérdésére adott válaszában Seszták Miklós, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tárcavezetője. A miniszter válaszában kiemelte: a fővárosi önkormányzat közlekedésszervezési társaságának elsődleges feladata jelenleg a 4-es metróvonal jobb kihasználtságának biztosítása. Mint ismert, Kupper András a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjeként 2006-ban kijelentette: "nem csak a 4-es metrót kell kivinni egyfelől Rákospalotáig, másfelől a Budaörsi Virágpiacig, hanem a be nem fejezett 3-as metrót is meg kell hosszabbítani Káposztásmegyerig."

A Jobbik újbudai és zuglói választókerületi elnökeiként rendkívül csalódottak vagyunk, hogy a Fidesz kormányzópártként már egyáltalán nem tartja fontosnak a négyes metró bővítését, s ezzel ismételten bizonyította: jól csengő választási ígéreteiket nem tartják be, a budapestiek pedig csak addig fontosak számukra, amíg voksaikat le nem adják rájuk. A Jobbik a jövőben is küzdeni fog a metróvonalak fejlesztéséért és bővítéséért. Meggyőződésünk ugyanis, hogy a további bővítések rentábilissá tennék a metróvonal üzemeltetését és a környezetvédelem ügyének is sokat használnának.

Novák Előd újbudai választókerületi elnök, a Jobbik alelnöke és Szávay István zuglói választókerületi elnökök, a Jobbik alelnöke
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.