OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2015. február 27., péntek 18:54

A Magyar Ifjúsági Szövetség közleménye
    Budapest, 2015. február 27., péntek (OS) - A MISZ elérte az országos lefedettséget. Az ország minden megyéjéből csatlakoztak egyesületek és civil szervezetek a MISZ-hez.

    Az elmúlt egy évben közel 40 civil szervezet csatlakozott a MISZ-hez, jelentette be a szervezet elnöke az országjárás utolsó állomásán,Szegeden.
A szövetség munkájának eredményességét mutatja, hogy mindezt egy olyan időszakban sikerült elérni, amikor az országos mérések a fiatalok közéleti és politikai kérdésektől való elfordulását igazolták vissza. A Magyar Ifjúsági Szövetség példája azonban azt jelzi, a fiatalokat továbbra is foglalkoztatják az ifjúságot hátrányosan érintő élethelyzetek, gazdasági és családi problémák, amelyek megoldását a szövetség kiemelt céljának tekinti.

A Magyar Ifjúsági Szövetség megalakulásával létrejött egy olyan érdekvédelmi szövetség, ami a rendszerváltás óta váratott magára. A szövetség célja, hogy segítse a 14-35 év közötti korosztály társadalmi integrációját, aktív szerepvállalását a társadalomban, emellett hazai és nemzetközi szinten is képviselje a magyar fiatalok érdekeit. Ennek érdekében a MISZ együttműködik minden olyan szervezettel, amely az ifjúságot érintő kérdéskörrel foglalkozik.

    Kiadó: Magyar Ifjúsági Szövetség

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.