OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2015. március 2., hétfő 20:41

A Van Holnap! Zsákos Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. március 2., hétfő (OS) - Fótópályázat a vastagbélrák ellen. Legyen neked is egy kék napod, és játsz velünk.

    A Van Holnap! Zsákos Alapítvány 2015-ben negyedik alkalommal rendezi meg a "Legyen egy Kék Napod!" figyelemfelhívó megmozdulást, egy vastagbélrák nélküli jövőért.

Idén, első alkalommal, fotóddal nyerhetsz is. Nem kell mást tenned, mint elküldeni a képet a zsakos@vanholnap.eu e-mail címre (kérjük, hogy a levél tárgya "pályázat" legyen, és adj címet a képnek), és megkérni az ismerőseidet, hogy egy Like-al szavazzanak rád.
A fényképeket 2015. március 6-10-ig lehet beküldeni, a szavazatokat március 15-31-ig gyűjtheted.
A legtöbb szavazatot elnyerő kép készítője egészséges ajándékcsomagot nyer, melynek értéke kb. 25000 Ft.

Mi is az a Kék nap?

A "Legyen egy Kék Napod!" program célja, hogy felhívjuk a figyelmet a vastagbélrákra, beszéljünk róla, ledöntsük a tabukat. Ezen a napon ünnepeljük a túlélőket, azok bátorságát, akik harcolnak a betegséggel, és emlékezzünk azokra, akiket magával ragadott a szörnyű kór.
Öltözzünk minél többen kékbe, hogy megmutassuk, mindannyian együtt harcolunk a vastagbélrák ellen, mert együtt tehetünk ellene.

További információk:
Brjeska Dóra
zsakos@vanholnap.eu

    Kiadó: Van Holnap! Zsákos Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.