OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2015. március 24., kedd 15:23

A Salva Vita Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. március 24., kedd (OS) - Hatodik alkalommal adta át közösen a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány.

    A mai napon 26 szervezetnek nyújtotta át az elismerést Czibere Károly, az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.
A pályázók száma évről évre nő, 2010 óta közel 50 szervezet birtokolja ezt a címet. Az idén 14 szervezet először pályázott a díjra, 12 pedig megújította a 2 évvel korábban elnyert pályázatát. Olyan cég is van a pályázók között, pl. az Auchan, a Spar, vagy a Szerencsejáték Zrt. amelyik már 3. alkalommal pályázott az elismerés megszerzésére.
A pályázattal pénzjutalom nem jár, a korábban díjazott cégek visszajelzései alapján azért éri meg nekik pályázni erre a díjra, mert:
"Értéke, rangja van ennek a címnek."
    
"Fejvadász, munkaerő-közvetítő cégektől kaptunk pozitív visszajelzést és ők többször is jelezték, hogy ez a díj munkaerő-piacon egyre fontosabb és ennek a címnek kapcsán ők is könnyebben tudnak minket ajánlani leendő kollégáknak."

    Kiadó: Salva Vita Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.