2024. április 24. szerda

2015. március 24., kedd 15:23

A Salva Vita Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. március 24., kedd (OS) - Hatodik alkalommal adta át közösen a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány.

A mai napon 26 szervezetnek nyújtotta át az elismerést Czibere Károly, az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.
A pályázók száma évről évre nő, 2010 óta közel 50 szervezet birtokolja ezt a címet. Az idén 14 szervezet először pályázott a díjra, 12 pedig megújította a 2 évvel korábban elnyert pályázatát. Olyan cég is van a pályázók között, pl. az Auchan, a Spar, vagy a Szerencsejáték Zrt. amelyik már 3. alkalommal pályázott az elismerés megszerzésére.
A pályázattal pénzjutalom nem jár, a korábban díjazott cégek visszajelzései alapján azért éri meg nekik pályázni erre a díjra, mert:
"Értéke, rangja van ennek a címnek."

"Fejvadász, munkaerő-közvetítő cégektől kaptunk pozitív visszajelzést és ők többször is jelezték, hogy ez a díj munkaerő-piacon egyre fontosabb és ennek a címnek kapcsán ők is könnyebben tudnak minket ajánlani leendő kollégáknak."

Kiadó: Salva Vita Alapítvány