OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2015. április 28., kedd 06:37

Az Old Dohányfüstmentes Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. április 28., kedd (OS) - ÖNGOLT RUGNAK A DOHÁNYBOLTOSOK

    A dohány kiskereskedők követelik a fóliák eltávolítását az üzleteik ablakáról!? ők akik ennek "a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítására" született törvénynek a legnagyobb haszonélvezői!!! Megharapják a jótevőjük kezét?

Ha a fóliát el kell távolítani, akkor az utcáról szabadon láthatók lesznek a dohánydobozok, vagyis az általuk közvetített dohányreklámok, oka fogyottá válik a törvény és hatályon kívül lesz helyezve. Minden más üzletben újból lehet majd dohányárut árusítani, oda lesz a "dohányboltok" kiváltságos helyzete és a nagy profitjuk. Az ellenzéki szavazók közül, kevesen fognak bemenni a mostani "dohányboltokba". Lesz majd sírás és fogak csikorgatása.

A Fidesz most láthatja kikkel van körülvéve, kígyókat melengetett a keblén. Ezek után a Fidesz kifog-e még a "dohányboltosok" kizárólagos érdekei mellett állni? A sok pénzbe került beruházások oda lesznek, elmarad a most még biztos nagy profit.

Örül az ellenzék, ujjong a dohányipar. 20 ÉVEN ÁT SITTEN A GYILKOS! Megérte?

Sehol a világon nem szenvedett akkora vereséget a dohányipar, mint a magyar törvények által. A DOHÁNYIPARNAK LÉTÉRDEKE, HOGY MINÉL TÖBB SZEMÉLY LÁTHASSA A CIGARETTÁS DOBOZOKAT, ami kiváló reklám, és AMELY REKLÁM A GYERMEKEINKNEK SZÓL és a dohányzásra szoktatást célozza.

Az EU országok (John Dalli EU biztos, Nagy-Britannia, Skócia, Franciaország) Magyarország után kullogva sorba szigorítják a dohányzás elleni törvényeiket, nekünk pedig most kellene hátrafelé mennünk?

    Kiadó: Old Dohányfüstmentes Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.