2024. április 24. szerda

2015. május 6., szerda 17:03

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. május 6., szerda (OS) - A Fideszt nem érdekli az emberek véleménye – reagálás a Fidesz-frakció közleményére

Ha a Fideszt valóban érdekelné az emberek véleménye, akkor a vasárnapi zárva tartásról is megkérdezte volna őket. De ha már nem tette, akkor az Ipsos és a Medián korábbi, vagy a Tárki friss kutatása alapján visszavonná ezt az értelmetlen intézkedést, hiszen ma ismét kiderült: az emberek többsége eltörölné a vasárnapi zárva tartást előíró jogszabályt.

Az MSZP kizárólag az erről szóló jogszabály eltörlését támogatja, hiszen a zárva tartás mindenkit zavar: azt is, aki dolgozni szeretne és azt is, aki vásárolni.

Kiadó: MSZP Országos Központ