OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. május 23., szombat 15:36

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. május 23., szombat (OS) - Hol az a metszőolló, Gábor? - Nyílt levél Vona Gábor Jobbik-pártelnöknek

    Tisztelt Pártelnök Úr! Kedves Gábor!
Az utóbbi időben a Jobbik elnökeként többször kijelentetted, hogy az új, néppárti stratégiádba nem férnek bele a szélsőséges, rasszista nézetek és csak eltévelyedésből vannak a Jobbiknak olyan tagjai vagy szavazói, akik olyan programpontokra számítanak, amely faji, vallási alapon vagy bármilyen egyéb tekintetben különbséget tesz az emberek között.
Az idézett kijelentéseiddel egy baj van: nem felelnek meg a valóságnak! Azt mondod, hogy rasszistáknak nincs helye a pártodban, a Jobbik jelöltjeinek botrányos fajgyűlölő kijelentései és tettei mégis rendre következmények nélkül maradtak.
A pártod szövetségesei között is szép számmal találni szélsőséges szervezeteket. Elég csak megnézni a Jobbik pártalapítványának kifizetési listáját:

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.