OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. május 23., szombat 15:36

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. május 23., szombat (OS) -

    A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom az Adolf Hitler születésnapját népszerűsítő Betyársereg testvérszervezete, amely összesen 38 millió forintot kapott a pártodtól, miközben olyan vállalhatatlan szélsőjobboldali rendezvényt finanszíroztak, mint a Magyar Sziget.

8, 67 millió forinttal finanszíroztátok a Magyar Jelen szervezetet, amely szerint "a zsidók idegenek", és "nagyon igaza volt Hegedűs Lorántnak, mikor a galíciai jöttmentek, a bennünket saját hazánkban kirekesztők kirekesztésére szólított fel".

A 2008-ban rendőrökre támadó és ezért jogerősen elítélt, így büntetett előéletűnek számító Samu Tamás Gergő 558 ezer forintért készített tanulmányt a pártodnak. Mindeközben te Ózd kapcsán magabiztosan hangoztatod Gábor, hogy "a büntetett előéletűek nem fognak elsőbbséget élvezni a lakhatásban a tisztességesek rovására".

A háborús bűnösként elítélt nyilas pártvezér Szálasit Ferencet és a hungarizmust népszerűsítő Hazatérés Rádiót közel félmillió (488 ezer Ft) forinttal támogattátok.

Összesen 420 ezer forintot kapott a pártodtól az "Akadályozzátok meg, hogy cigányok költözzenek a környéketekre." mondatáról ismert, a roma honfitársaink elleni uszító, szélsőséges nézeteit nyíltan hirdető Budaházy Edda.

A Horthy-korszakban zsidókat verő antiszemita szervezet nevét viselő Turul Szövetségnek 300 ezer forintot utaltatok.

A vérvádazó Baráth Zsolt, volt jobbikos képviselő pedig 280 ezer forintot kapott tőletek tanulmányírásra.

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.