OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. május 24., vasárnap 12:57

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - Kunhalmi Ágnes nyílt levele Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke részére

    Itt érdemes meghúzni egy határt. Lehet, hogy Gömöri Zsolt és társainak végtörlesztése nem volt törvénytelen, de erkölcstelen biztosan. Ugyanez igaz a tenerifei nyaralásra. De az, hogy erőn felül teljesítő fogyatékos emberek ne kapják meg havi néhány tízezer forintjukat – miközben például tenerifei "akklimatizációs" edzőtáborra volt pénz még az elnök családjának is –, egyértelmű képet fest elénk: a Magyar Paralimpiai Bizottság jelenleg néhány kiváltságos sportvezető igényeit szolgálja ki, miközben elveszi a pénzt a Magyarországért küzdő versenyzőktől.
    Magyarország jelentkezni kíván 2024-ben a nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére. Botrányoktól tarkított sportvezetői működéssel, kiszolgáltatott sportolók megfélemlítésével és a szponzori pénzek kisajátításával ez nem fog menni. Eleve gyomorforgató, hogy bárki testi és értelmi fogyatékos emberek pénzére tegye rá a kezét, de a Magyar Olimpiai Bizottságnak tudnia kell azt is, hogy a botrányok híre nem áll meg az országhatárokon.

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.