OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2015. május 24., vasárnap 13:14

Az MSZP Országos Központ közleménye (3. rész)
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - Kunhalmi Ágnes nyílt levele Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke részére

    A Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként az ön felelőssége is, hogy a magyarországi sportvezetés korrupciós botrányoktól mentesen, a sportolók igényeit kiszolgálva működjön. Ha a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke követel teljes tisztújítást a Paralimpiai Bizottságban, annak súlya van. Érdemes belátni: tovább nem védhető Gömöri Zsolt és Deutsch Tamás tevékenysége. A sportolókat fenyegető, a támogatásokat saját célokra használó bizottsági elnökség megbukott, és csak a teljes tisztújítás teremthet tiszta helyzetet. Kérem, merítse ki a pozíciójából fakadó összes lehetőséget azért, hogy ez a tisztújítás mielőbb megtörténjen.

Budapest, 2015. május 24.

Tisztelettel:

Kunhalmi Ágnes
országgyűlési képviselő
A sportért is felelős Kulturális Bizottság alelnöke
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.