2024. április 25. csütörtök

2015. május 24., vasárnap 13:19

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - FELHÍVÁS minden devizahitelesnek, devizaadósnak!

Na kérem, most minden adós megmutathatja, hogy ő maga mennyit akar és tud megtenni a SAJÁT érdekében úgy, hogy nem másokra vár, hanem cselekszik!
    Mindenki csapja szépen a hóna alá a banktól megkapott Elszámolást (lehetőleg a 18-300 oldalas részleteset is), és ballagjon be vele a legközelebbi bankfiókba! Tépjen egy sorszámot és kérje meg az ügyintézőt, hogy MAGYARÁZZA EL azok tartalmát! Ha az ügyintéző azt mondja, hogy ezt nem tudja, akkor azonnal, ott a helyszínen vegyenek fel róla panaszjegyzőkönyvet! Nem hátrányos a hangrögzítés sem. A tapasztalatokat erre a célra kialakított A Banki Tájékoztatásról nevű nyílt Facebook Fórumunkon gyűjtjük bejegyzésekben, a közvélemény, az Ügyvédi Tanácsunk és a bíróságok számára. Látogass el ide: https://www.facebook.com/groups/1601007243517864/

Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége