OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. május 24., vasárnap 13:19

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - FELHÍVÁS minden devizahitelesnek, devizaadósnak!

    Na kérem, most minden adós megmutathatja, hogy ő maga mennyit akar és tud megtenni a SAJÁT érdekében úgy, hogy nem másokra vár, hanem cselekszik!
    Mindenki csapja szépen a hóna alá a banktól megkapott Elszámolást (lehetőleg a 18-300 oldalas részleteset is), és ballagjon be vele a legközelebbi bankfiókba! Tépjen egy sorszámot és kérje meg az ügyintézőt, hogy MAGYARÁZZA EL azok tartalmát! Ha az ügyintéző azt mondja, hogy ezt nem tudja, akkor azonnal, ott a helyszínen vegyenek fel róla panaszjegyzőkönyvet! Nem hátrányos a hangrögzítés sem. A tapasztalatokat erre a célra kialakított A Banki Tájékoztatásról nevű nyílt Facebook Fórumunkon gyűjtjük bejegyzésekben, a közvélemény, az Ügyvédi Tanácsunk és a bíróságok számára. Látogass el ide: https://www.facebook.com/groups/1601007243517864/

    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.