OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. május 24., vasárnap 17:03

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - A PM gratulál az ír nép döntéséhez

    A Párbeszéd Magyarországért üdvözli az ír népszavazás eredményét és gratulál az ír nép döntéséhez, amellyel hitet tett a szabadság, egyenlőség és szeretet értékei mellett.
    Írországban pénteken diadalmaskodott a felvilágosult gondolkodás, a józan ész, a türelem és az elfogadás. Az ír társadalom – amelyet sokan Európa egyik leginkább konzervatív társadalmának tartanak - többsége úgy döntött, a meleg pároknak is legyen joga házasságot kötni.
    Az ír nép döntése reményt adhat Magyarországon is a felelősen gondolkodó embereknek. Hazánkban sajnos egyelőre még hangosabbak azok a politikusok, akik a türelem és elfogadás helyett a türelmetlenség és kirekesztés, a szeretet helyett a gyűlölet hangján szólnak. Egyre több hazai politikus remél több szavazatot attól, hogy a szabadság helyett nyíltan az illiberalizmust, az egyenlőség helyett az egyenlőtlenség növelésének eszméjét képviseli.
    A Párbeszéd Magyarországért azonban biztos abban, hogy a nép túlnyomó többsége Európa egyik országában – így Magyarországon - sem vevő a kirekesztésre, a türelmetlenségre.


                        PM Sajtó

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.