OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2015. május 27., szerda 09:52

A WildBoars Kerekesszékes Rögbi Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. május 27., szerda (OS) - A Wildboars Kerekesszékes Rögbi Egyesület reagálása a 2015. május 26-án 10:00-kor Magyar Paralimpiai Bizottság által kiadott sajtóközleményre.

    Az indulást a Magyar Rögbi Szövetség (MRGSZ) teljes vállszélességében támogatta, a nevezési díj felét a válogatott és az MRGSZ előteremtette, melyhez az MPB-nek 1 500 000 Ft-ot kellet volna biztosítani.
2010-óta edzéseinket az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) tornatermében tartjuk, 2010 és 2013 között az OORI térítésmentesen biztosította a tornatermet edzéseinkhez, ezzel is támogatva a sport fejlődését, 2014-től fizet az MPB az OORI-nak a tornaterem bérletért. Nem csak a rögbi számára. A tornaterem bérlését nem kérte sem a rögbi válogatott, sem az OORI, jelenleg 2015 január 1-óta nincs élő bérleti szerződés az MPB és az OORI között, a rögbi válogatott mégis ott edzhet az OORI támogatásának köszönhetően.
Hazug állítás hogy az MPB bármilyen eszközzel támogatná a magyar rögbi válogatottat, hazug állítás miszerint az MPB a hazai versenyeket támogatta. 2013 óta 3 hazai versenyt rendeztünk, amit csak az MRGSZ támogatott.
2012 óta vagyunk tagjai az MPB-nek, 2013-ban 200 000 Ft, 2014-ben 500 000 Ft támogatás érkezett az MPB-től.
Utolsó fontos megjegyzés: szeretnénk, ha Gömöri Zsolt, MPB elnök megtanulná a sportágunk nevét, amely nem ülőrögbi, hanem kerekesszékes rögbi.
    
    Kiadó: WildBoars Kerekesszékes Rögbi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.