OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. június 26., péntek 18:56

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2015. június 26., péntek (OS) - A Budapest Airport és a LAFARGE Cement Magyarország csatlakozásával már összesen 4 hazai vállalat használja a MAF segítségével a világ legelterjedtebb módszertanát, a London Benchmarking Group-keretrendszerét támogatási programjai méréséhez és értékeléséhez.

    2015-ben csatlakozott a Budapest Airport és a LAFARGE Cement Magyarország a London Benchmarking Group International hazai csoportjához, hogy a jövőben hazai támogatási, társadalmi befektetési programjainak értékelését a globálisan már széles körben használt eszköz, az LBG-módszertan alapján végezze.
    Hazánkban a Magyar Adományozói Fórum a London Benchmarking Group International network helyi partnere, a hazai csoportban pedig a Vodafone Magyarország és a MOL-csoport használták már a korábbi években is az LBG-módszertanát és eszközeit társadalmi befektetési programjai monitoringjához és értékeléséhez.
    2015 júliusában az LBG-hálózat nemzetközi együttműködése részeként Simon J. Robinson, az ausztrál LBG-csoport igazgatója tart előadást a MAF Akadémia meghívására a vállalatok támogatói programjainak társadalmi szinten elért eredményeinek és hatásainak kimutatásához használt új módszerekről.
    Az LBG módszertanát olyan elismert nemzetközi CSR indexek, standardok és jelentéstételi rendszerek is alkalmazzák, mint a Dow Jones Sustainability Index, az ISO26000 és a Global Reporting Initiative.
    További információk elérhetők: http://www.donorsforum.hu/hu/maf-akademia/2015-julius-13

    Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.