OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2015. június 30., kedd 17:15

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. június 30., kedd (OS) - Nyílt levél a fiatalokat mágnesként hazavonzó Fideszhez

    Kedves Fidesz!

Komolyan mondom, csodálatosak vagytok! 100 millió forint nyilvánvalóan fantasztikusan targetált elköltésének köszönhetően sikerült 4 (NÉGY!!4!!!) fiatal honfitársunkat hazacsábítanotok a Gyere haza fiatal! elnevezésű programotokkal. Szerintem menjen ki értük az Orbán Viktor a kisbuszával, és hozza őket személyesen haza, és marha jó videókat is csinálhattok majd. A jobb kommunikálhatóság kedvéért pedig javasolnám, hogy nevezzétek át a programot, legyen mostantól "Gyere haza , légyszi légyszi légyszi...", és akkor mindenkinek lenne egy névre szóló külön kormányzati programja arra, hogy visszatérjen Magyarországra. Azt követően, hogy az elmúlt évek során egyszer meghozta az egyik legnehezebb döntést - hogy elhagyja a hazáját.

Fél év, 100 millió forint, 4 ember. Hadd ne számoljam ki, mennyi ideig tartana és mennyibe kerülne, míg hazakönyörgitek a maradék kicsit több mint félmillió magyart, mert az már a politikai sci-fi kategóriája lenne. Elég szomorú, hogy annyi szellemi tartalék van bennetek, hogy a Czomba család csinál egy színvonaltalan álláshirdető portált, és azt elnevezitek Gyere haza fiatal programnak. Csoda, hogy az a négy ember hazajött egyáltalán, őszintén remélem, hogy mind megtalálják itt a számításukat, és boldogan fognak élni. Miközben lehetne - és kéne is - komolyan foglalkozni a dologgal, hiszen messze a legnagyobb probléma, amivel Magyarország mostanság szembesül.


    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.