OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. július 2., csütörtök 17:20

A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének közleménye
    Budapest, 2015. július 2., csütörtök (OS) - Kücsön Gyula, az ISZOSZ korábbi elnöke a DiákÉSZ szakmai alelnökeként folytatja a diákmunka feltételeinek javításában vállalt társadalmi misszióját. A korábbi Meló-Diák, Universitas, Minddiák, Fürge Diák, Student húzócsapat mellé bekerültek a feltörekvő, korábban ISZOSZ tag legnagyobbak, az euDIÁKOK és a Prodiák, valamint a szervezet széleskörű szakmai képviseleti körét jelzi, hogy a tavaly alakult Job Force és a kizárólag vidéki működésű Biztos Kész iskolaszövetkezetek is felvételt nyertek - ezek a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége múlt heti éves közgyűlésének legfontosabb változásai

    "A Prodiák annak tudatában kérte felvételét a DiákÉSZ-be, hogy olyan közegben dolgozhasson, és olyan közösséghez tartozhasson, amely nem passzív szemlélője, hanem aktív alakítója a szektorban zajló változásoknak."(Ignácz Béla) "Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet fennállása óta mindvégig elkötelezett híve a diákok minőségi és legális foglalkoztatásának. Új tagként feltett szándékunk, hogy további lendületet vigyünk a szövetség életébe."(Pataki Zoltán) "A diákmunkát, mint jogszerű munkavállalás lehetőségét, valamennyi munkát kereső fiatal számára ismertté kell tenni. Komoly előnyöket jelent nekik, s az őket foglalkoztatóknak is."(Sellyey Tamás,Job Force) "Egy vidéki szövetkezet életében nagy lehetőség ez a szövetség. Fő társadalmi szerepvállalásunkat, a fiatalok bevezetését a munka világába, még szélesebb körben tudjuk így népszerűsíteni."(Szvoreny László,Biztos Kész)
    Kiadó: Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.